Uus leid – COSMETHICS app!

 

Olen siiani nii excited! Eile soovitasin kliendile kreeme ja jäime pikemalt rääkima kosmeetikatoodetest, jutu sees tuli välja, et ta kasutab kreemide, dušigeelide, šampoonide jm. ostmisel alati app-i , mis näitab kõiki toote koostisosi ja samuti seletab lahti, mis need on. Saab luua profiili ja panna kirja eelistused, mis komponente ei tahaks tootes näha. Näiteks mina valisin vegan ja plastikuvabad tooted.

 

Õhtul kui koju jõudsin , kriipsutasin enamus tooteid läbi ja sain nii mõnegi üllatuse osaliseks. Kõige suurem üllatus oli Palmersi kehakreem, mis lubab olla looduslik ja orgaaniline, samas sisaldades MI ehk methylisothiazolinone, mis võib tekitada dermatiiti (millega ma korduvalt hädas olen olnud).

Ühesõnga, kindlasti üks app mida jään kasutama ja soovitan ka sõpradele. Mõistan, töötades ilumaailmas, et kõik kreemid ei saagi olla orgaanilised ja “puhtad”, et lubatud tulemust anda, aga huvitav on teada ja uurida erinevate koostisainete mõju ja olemust ning kui suures koguses seda on lisatud.

Taolisi app-e on erinevaid, mina kasutan CosmEthics-i nimelist, mille pildi ka siia lisasin. Huvitav fakt – CosmEthics-i on väljatöötanud meie põhjanaabrid soomlased!! 🙂

Pilt ja info: http://www.cosmethics.com

 

Follow:
Liisa Raudmets
Liisa Raudmets
Jaga

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Looking for Something?